Station

Geen toegankelijkheid in Lier als je de trein wil nemen:

Vandaag persconferentie geweest met alle partijen over het treinstation dat helemaal niet aangepast is aan de normen waar het moet aan voldoen.

Als je in een rolstoel zit of je moet er met de buggy opstappen heb je grote problemen. Heb je de fiets mee op de trein genomen moet je de trappen af met Uw fiets, ben je slecht ter been, moet je veel trappen trotseren, enz. Als wij dan naar de voetgangerstunnels kijken, dan zijn deze echt niet meer van deze tijd. Niet voor fietsers voorzien en voor de rest vuil en echt afgeleefd.

Infrabel wil voor 2032 niets doen en daarom deze persconferentie. Spijtig dat er partijen zijn zoals Jullie hebben kunnen zien op RTV dat zij doen of er in het verleden niets gebeurd is.

In 2010 Stond de VLD met de meerderheid van toen al in alle kranten en de media dat er in 2012 zou begonnen worden aan heel het station. De treinen zouden ondergronds gaan, station wordt vernieuwd. Gedaan op lisp met het wachten aan de overweg. Er zijn studies gebeurd, uiteenzetting aan de bevolking getoond, plannen gemaakt en het resultaat was niets. Het geld voor de plannen, studies enz. allemaal de vuilbak in.

Soms sta ik versteld hoe politiekers kunnen liegen of hun niet goed laten begeleiden of niet genoeg onderzoek doen op voorhand voor de Burgers iets te beloven.