Gemeenteraad

Dossier extra gemeenteraad

Enkele partijen kosten ons 5.546,32 euro en dit heeft totaal geen zin!!

In de media is de onenigheid in de pers verschenen en zijn de feiten bekend die eigenlijk op een vertrouwelijke manier moesten opgelost worden zodanig niemand schade zou hebben. Zowel de secretaris als ons stadsbestuur. Dit was de beste oplossing, maar spijtig genoeg zijn er die aan de bel moesten trekken!!

De feiten zijn gebeurd en de tijd terugdraaien kan niet. Toch zijn er partijen die de zaak nog meer willen laten escaleren. Op de eerste plaats het Vlaams Belang die een extra gemeenteraad bijeen roept, waarna de CDNV, Groen-Lier en Co zich aansloten en als er bepaalde hoeveelheid raadsleden een extra gemeenteraad vragen is de Burgemeester verplicht deze te organiseren.

Iedereen die op de gemeenteraad zit wil de waarheid weten en dat kan ook op de eerstvolgende gemeenteraad. Dus deze extra gemeenteraad was niet nodig en kost 5.546,32 euro extra van ons belastinggeld!! Veertien dagen later is er een gemeenteraad en dat had daar eveneens kunnen besproken worden. Geen enkele meerwaarde heeft deze gemeenteraad want hij zal gebeuren achter gesloten deuren.